070-2190810 - Telefonisch bereikbaar van 08:00-16:00 uur info@hoekhelpt.nl

Je email is verzonden!

Bedankt voor je email. Een van onze teamleden zal spoedig contact met je opnemen. Lees hier meer over onze bedrijf:

Hoekhelpt-huishulp-bedankt-pagina

Wat zeggen onze collega’s?

Een zeer vriendelijk meedenkende werkgever waar andere leidingegevende nog wel wat van kunnen leren

Ideale werkplek voor moeders/vaders met kinderen. Heerlijk onder schooltijd werken en alles gebeurd altijd in overleg.

Een super gaaf bedrijf om voor te werken

Ik werk bijna 3 jaar voor dit bedrijf heb ook voor andere bedrijven gewerkt maar bij dit bedrijf kijken ze niet naar je leeftijd maar wel of je goed en netjes kan werken in de huishouding. de leiding gevende hebben respect voor je en je mag ook zelf met iedeetjes komen je werk tijden kan je zelf overleggen met de clienten. zals je kunt lezen is het voor mij het iedeaal bedrijf.

Gewaardeerd, gezellig werk

Ik vind het werken bij Hoekhelpt prettig! Het contact met het team op kantoor is altijd goed. Ze denken altijd mee in oplossingen. Omdat je niet altijd tijd hebt om te bellen, is het ook mogelijk om via WhatsApp te communiceren dit ervaar ik als prettig.
Het is dankbaar werk. En ook gezellig. Ik merk vaak dat cliƫnten het ook fijn vinden dat je even tijd maakt voor een bakkie koffie en een gezellig kletspraatje

Gezellige werksfeer

Je krijgt leuke en gezellige klanten, hele aardige mensen op kantoor en ze helpen je heel goed als er problemen zijn of als er wat geregeld moet worden.

Goede communicatie met het bedrijf.

Toen ik ging solliciteren bij hoekhelpt kreeg ik al snel bericht. Door de corona heb ik het meeste invulwerk via de mail gekregen, persoonlijk vond ik dit erg fijn. Emaal op sollicitatie gesprek voelde het heel vertrouwd en goed, nog een aantal dingen ingevuld en gesproken. De samenwerking tussen kantoor en mijzelf vind ik heel fijn, je kunt ze altijd bellen voor vragen en ze overleggen altijd alles eerst voordat ze je ergens inplannen. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.

Heb je algemene vragen?
Bezoek of bel ons op, of stuur een email naar ons toe.

Bezoek adres

Boekhorststraat 175

2512 CP Den Haag

Contact

tel: 070-2190810
E-mail: info@hoekhelpt.nl

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag:

08:00-16:00 uur

Persoonlijkheid staat voorop!

Bell ons!