070-2190810 - Telefonisch bereikbaar van 08:00-16:00 uur info@hoekhelpt.nl

Op zoek naar hulp?

Wanneer u niet meer goed in staat bent het huishouden zelf uit te voeren, dan is Hoekhelpt u graag van dienst. Ons betrokken team staat voor u klaar voor zowel de planning als de uitvoering. Op deze pagina vindt u informatie over onze dienstverlening en hoe u ons kunt bereiken.

Persoonlijkheid staat voorop bij Hoekhelpt. Dat doen we door de juiste aandacht te geven, te luisteren naar wensen en open te staan voor feedback. En dit wordt gewaardeerd, blijkt wel uit ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek. Meer dan 98% van onze klanten is blij met onze dienstverlening.

Persoonlijkheid staat voorop bij Hoekhelpt. Dat doen we door de juiste aandacht te geven, te luisteren naar wensen en open te staan voor feedback. En dit wordt gewaardeerd, blijkt wel uit ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek. Meer dan 98% van onze klanten is blij met onze dienstverlening.

Dienstverlening

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

Wanneer u niet meer goed in staat bent het huishouden zelf uit te voeren en u komt in aanmerking voor huishoudelijke hulp op basis van de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO), dan is Hoekhelpt u graag van dienst. Wij hebben contracten met diverse gemeenten waaronder Den Haag, Delft, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland en Zoetermeer. U kunt ons als voorkeur opgeven bij uw WMO aanvraag. Voor hulp via de WMO betaalt u een maandelijkse eigen bijdrage via het CAK (2023: € 19,00 / 2024: € 20,60).

Basisvoorziening

Deze voorziening is bedoeld voor tijdelijke hulpbehoevenden en mantelzorgers. Via de Basisvoorziening kunt u 40 uur zorg afnemen, gedurende een periode van zes maanden. De uren worden in onderling overleg ingepland, mits het half jaar niet wordt overschreden. Voor deze voorziening geldt een eigen bijdrage van € 5,00 per uur. Hiervoor ontvangt u een maandelijks een factuur van Hoekhelpt. De Basisvoorziening is alleen aan te vragen in de gemeentes Delft, Midden-Delfland, Rijswijk en Westland.

Bekijk hier hoe wij ons werk doen:

Gemeenten met wie Hoekhelpt o.a. samenwerkt

Den Haag

Delft

Lansingerland

Leidschendam-Voorburg

Midden-Delftland

Pijnacker-Nootdorp

Rijswijk

Westland

Zoetermeer

Hoe werkt het?

Wilt u huishoudelijke hulp ontvangen vanuit de WMO? Neem dan contact op met uw gemeente om een aanvraag ‘hulp bij het huishouden’ in te dienen. U kunt hierbij Hoekhelpt als voorkeursorganisatie opgeven.

Wilt u hulp ontvangen vanuit de Basisvoorziening? Dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer 070-2190810. Houd uw persoonlijke gegevens bij de hand. Ook uw BSN.

l

Meldt u aan

Vul uw gegevens en wensen in zodat wij de perfecte hulp voor u kunnen selecteren.

Wij nemen contact met u op

Wij nemen persoonlijk contact op voor een telefonische intake of een kennismakingsgesprek bij u thuis.

Wij zoeken uw hulp

Op basis van het intake gesprek vinden wij een geschikte hulp voor u.

Wat zeggen onze klanten?

Kijk er iedere week weer naar uit!

Wij krijgen iedere week hulp en zijn er zo aan gehecht. Ontvangen met een kopje koffie en daarna aan de slag. 

Heel blij met onze hulp.

Ze doet veel in weinig tijd. Echt een bikkel, onze tornado.

Al een tijdje hebben wij een zeer fijne hulp.

Het werk wordt goed gedaan en daarnaast een luisterend oor.
Win win!

Toch altijd fijn als de hulp is geweest!

Wij hebben al een tijdje hulp vanuit Hoekhelpt en het bevalt ons prima. Iedereen die ons heeft geholpen is stuk voor stuk vriendelijk en goed in hun werk. 

Erg leuk website en de mensen zijn tof en vriendelijk.

Mooie website en mijn ervaring met jullie hulp is FANTASTISCH!!

 Wij noemen onze hulp “de witte tornado”. Hoop dat zij altijd bij ons mag blijven, is een schat!

Een superhulp!

Mijn ouders hebben ook een super hulp. Daar kan niemand aan tippen. Ze maakt schoon maar let ook op of alles goed gaat en of ze eten. Zij doet meer dan dat haar werk is. Een kanjer.

Contact opnemen

  Contact informatie

  Bezoekadres

  Boekhorststraat 175
  2512 CP Den Haag

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag:
  van 08:00 tot 16:00 uur

  Persoonlijkheid staat voorop!

  Bell ons!